Vacatures via www.cinejobs.nl

Voor vacatures bij bioscopen en filmtheaters kunt u vanaf nu terecht op CineJobs

 

Op www.cinejobs.nl vindt u verschillende vacatures en kunt u uw curriculum vitae achterlaten voor een open sollicitatie.

 

Over CineJobs

Het initiatief om CineJobs op te zetten is vanuit de praktijk, in de bioscoop, ontstaan. CineJobs is bedoeld om de sollicitatieprocedures in de bioscoopbranche te professionaliseren. Maar ook om de procedures makkelijker te maken voor zowel de werkgevers als de sollicitanten. Om dit te kunnen realiseren heeft CineJobs de samenwerking met de NVB opgezocht. Door de samenwerking met de NVB kunnen alle bioscopen in Nederland gebruik maken van CineJobs. Alle open sollicitaties gaan via www.cinejobs.nl en worden opgeslagen in de database. CineJobs houdt de database up-to-date. De gegevens van sollicitanten worden een half jaar bewaard en vervolgens verwijderd. Uiteraard zijn sollicitanten welkom om na een half jaar nogmaals een open sollicitatie achter te laten.

 

 

De Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB) zoekt een directeur (m/v) voor plm. 16 uur p/w:

De NVB is dé brancheorganisatie voor alle bioscoop- en filmtheaterexploitanten in Nederland en heeft als doel collectieve belangenbehartiging, promotie, professionalisering en communicatie in de breedste zin van het woord. Alle bioscopen en filmtheaters in Nederland zijn aangesloten. Belangenbehartiging vindt o.a. plaats door het maken van collectieve afspraken en het afsluiten van contracten met de werknemersorganisaties, leveranciers en andere voor de exploitatie en bedrijfsvoering van bioscopen en filmtheaters belangrijke partijen. Daarnaast is de NVB de gesprekspartner met overheden, (internationale) organisaties en netwerken op het gebied van de exploitatie van bioscopen en filmtheaters.
Iedere activiteit van de NVB is er op gericht om de belangen van de leden te dienen, soms duidelijk zichtbaar, soms meer op de achtergrond.
De NVB heeft onlangs besloten dat commerciële activiteiten niet meer door de organisatie worden uitgevoerd. De NVB heeft ook een nieuw Meerjarenplan 2015-2019 vastgesteld waarin de functie van de NVB als volgt is omschreven:

'Het belangrijkste overkoepelende element is dat de NVB zich inzet voor de bevordering van de Nederlandse bioscoop-en vertoningscultuur, in al haar vormen. Verder zal de NVB haar servicetaken voor de branche waar mogelijk verder uitbouwen'

 

Hieruit zijn de volgende taken geformuleerd:

 

-de NVB is het kenniscentrum voor de branche en service-en informatiecentrum voor aangesloten leden;

-de NVB draagt bij in advisering en ondersteuning van zaken verband houdende het werkgeverschap van leden;

-de NVB biedt ondersteuning aan niet-commerciële en stimulerende initiatieven voor de branche;

-de NVB behartigt de belangen van de leden via lobby; publiciteit, communicatie, netwerkbijeenkomsten;

-de NVB is, namens de leden, partner voor contracten; convenanten e.d.;

-de NVB is overlegpartner namens de branche voor andere organisaties binnen- en buiten de filmsector;

-de NVB is namens de leden overlegpartner voor internationale contacten en representatie.

 

De NVB is op zoek naar een directeur (plm. 16 uur per week). Voor meer informatie, klik hier...

 

 

 

 

Contact

NVB - Krijn Taconiskade 420
Postbus 92098
1090 AB Amsterdam
Tel. 020 - 4266 100

meer contactgegevens