Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDo-kaart

 

Wilt u een zakelijke bestelling plaatsen, kijk dan hier...

 

Wilt u weten waar u de Nationale Bioscoopbon of de MaDiWoDo-kaart kunt inleveren? 

Kijk op Aangesloten bioscopen en filmtheaters 

 

Heeft u nog vragen, kijk dan ook eens op www.bioscoopbon.nl  

 

De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond uit cadeau. De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart in diverse designs en met een open waarde. Dat betekent dat u zelf een waarde kiest tussen de € 5,00 en €150,00. De cadeaukaart is vervolgens in een keer of in delen te besteden bij de bioscoop. De Nationale Bioscoopbon is alléén te besteden aan bioscoopkaartjes.

 

In de online webshop kunt u kiezen uit alle beschikbare designs. Zo vindt u altijd wel een geschikte kaart voor het moment. Maar nog leuker is het natuurlijk om uw eigen persoonlijke Nationale Bioscoopbon te maken met een eigen foto, logo of andere afbeelding!

 

De Nationale Bioscoopbon wordt standaard geleverd in een cadeau-envelop. Om van de Nationale Bioscoopbon een nog origineler cadeau te maken, is deze leuk te verpakken in een klein filmblik met luxe binnenverpakking.

 

De Nationale Bioscoopbon, het leukste cadeau in het donker...

 

De MaDiWoDo-kaart

Een MaDiWoDo-bioscoopkaartje kan alleen worden ingeleverd op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Op erkende feestdagen en in de kerstvakantie is het MaDiWoDo-bioscoopkaartje niet geldig. Eventueel van toepassing zijnde reserveringskosten zijn niet inbegrepen. Voor 3D en IMAX voorstellingen geldt een toeslag. De kaart is niet te gebruiken i.c.m. andere acties en arrangementen. Een MaDiWoDo-bioscoopkaartje is geldig voor alle films en op de bon staat een geldigheidsdatum vermeld. Is deze datum verstreken, dan accepteert de bioscoop deze bon niet meer.

 

Contact

NVB - Krijn Taconiskade 420
Postbus 92098
1090 AB Amsterdam
Tel. 020 - 4266 100

meer contactgegevens