Zakelijk: Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDo-kaart


De Nationale Bioscoopbon...

...het leukste cadeau in het donker...

 

De Nationale Bioscoopbon is al jaren een gewild cadeautje om te geven én om te krijgen.

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland, waar er kan worden genoten van een filmvoorstelling naar keuze.

De afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven geprofiteerd van de uitstraling van film en de betekenis van de Nationale Bioscoopbon voor hun product. De Nationale Bioscoopbon leent zich niet alleen uitstekend voor joint promotions en loyaltyprogramma’s, maar is ook bij uitstek een cadeau voor uw medewerkers of trouwe klanten.

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar in de volgende coupures: € 7,50, € 10,00, € 12,50 en € 15,00 en is in te leveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland (aangesloten bij de NVB). De Nationale Bioscoopbon is na aanschaf ca. 4 jaar geldig en wordt niet BTW belast. 

 

 

De MaDiWoDo-kaart...

... uw eigen bioscoopkaartje, in te leveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland!

 

Voor bedrijven bestaat de exclusieve mogelijkheid om een eigen MaDiWoDo-bioscoopkaartje te ontwikkelen. Dit kaartje geeft recht op toegang tot een film in iedere, bij de NVB aangesloten, bioscoop of filmtheater van maandag t/m donderdag (uitgezonderd erkende feestdagen en de kerstvakantie), onafhankelijk van de prijs van het 'gewone kaartje'. Eén kant van het kaartje wordt door ons bedrukt, de andere kant staat geheel ter beschikking van de afnemer (tegen meerkosten).

Uw eigen bioscoopkaartje heeft u al voor € 6,20 per stuk. Vraag naar de voorwaarden en staffelkorting bij een van onderstaande contactpersonen.

 

 

Bestellen

  • Kleine aantallen Nationale Bioscoopbonnen (tot 25 stuks) zijn te bestellen via www.bioscoopbon.nl
  • Grotere bestellingen kunnen worden doorgegeven aan ons door hier het bestelformulier te downloaden en aan ons te faxen of ingescand te mailen. Leveringstermijn is 3 werkdagen.
  • U kunt ook een offerte aanvragen door een mail te sturen aan Ellemieke Visser. Geef in uw bericht duidelijk aan welke aantallen en waarde u wenst en of er specifieke wensen zijn m.b.t. geschenkverpakking (zoals filmblikken) en aflevering. 

 

Contact

De Nationale Bioscoopbon en het MaDiWoDo-bioscoopkaartjes worden uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB). Voor bestellingen en informatie kunt u contact opnemen met Floor Kulker (e-mail of 020-4266100 )

 

Voor vragen over joint promotions kunt u op maandag, dinsdag en donderdag contact opnemen met Brenda Weisz Blanchetta (e-mail of 020-4266112 )


Contact

NVB - Krijn Taconiskade 420
Postbus 92098
1090 AB Amsterdam
Tel. 020 - 4266 100

meer contactgegevens