Zakelijk: Nationale Bioscoopbon en MaDiWoDo-kaart


De Nationale Bioscoopbon...

...het leukste cadeau in het donker...

 

De afgelopen jaren hebben steeds meer bedrijven geprofiteerd van de uitstraling van film en de betekenis van de Nationale Bioscoopbon voor hun product. De Nationale Bioscoopbon leent zich niet alleen uitstekend voor joint promotions en loyaltyprogramma’s, maar is ook bij uitstek een cadeau voor uw medewerkers of trouwe klanten.

 

Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist romantische avond cadeau. De Nationale Bioscoopbon opent de deuren van alle bioscopen en filmtheaters in heel Nederland en is maar liefst 4 jaar geldig!

 

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar als cadeaukaart en op te waarderen met een bedrag naar keuze van € 10,00 tot € 150,00. Er geldt een minimale afname van 25 stuks. U ontvangt er een gratis cadeau-envelop bij. Daarnaast hebben wij een luxe verpakking in de vorm van een uniek filmblik voor slechts €1,64 (excl. BTW) per stuk. De Nationale Bioscoopbon is BTW vrij. Wij leveren uw Nationale Bioscoopbonnen gratis bij u af, echter voor het verzenden van de filmblikken brengen wij 1,65 (exl BTW) in rekening.

 

U kunt via de website van de Nationale Bioscoopbon een offerte aanvragen óf direct een bestelling te plaatsen door op bestellen te klikken. Houdt u hierbij uw KvK nummer bij de hand. Betalen kan via iDeal of via overboeking.  

 

 

De MaDiWoDo-kaart...

... uw eigen bioscoopkaartje, in te leveren bij alle bioscopen en filmtheaters in Nederland!

 

Voor bedrijven bestaat de exclusieve mogelijkheid om een eigen MaDiWoDo-bioscoopkaartje te ontwikkelen. Dit kaartje geeft recht op toegang tot een film in iedere, bij de NVB aangesloten, bioscoop of filmtheater van maandag t/m donderdag (uitgezonderd erkende feestdagen en de kerstvakantie), onafhankelijk van de prijs van het 'gewone kaartje'. Eén kant van het kaartje wordt door ons bedrukt, de andere kant staat geheel ter beschikking van de afnemer (tegen meerkosten).

 

Uw eigen bioscoopkaartje heeft u al voor € 6,20 per stuk. Voor meer informatie, bijvoorbeeld de voorwaarden en d3e staffelkorting, kunt u contact opnemen met Marco Boer (via e-mail of 020-4266100)

 

 

Contact

De Nationale Bioscoopbon en het MaDiWoDo-bioscoopkaartjes worden uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten (NVB). Voor vragen over joint promotions neemt u contact op met het bureau (via e-mail of 020-4266100 ).

Contact

NVB - Krijn Taconiskade 420
Postbus 92098
1090 AB Amsterdam
Tel. 020 - 4266 100

meer contactgegevens